Uvoz vozila iz tujine

Ker si zaslužite najboljše!

Kljub temu, da se je uvoz vozila iz tujine pri nas močneje razširil predvsem kot odgovor na restrikcije v povezavi s COVID-19, še danes ostaja en najbolj priljubljenih načinov nakupanovega (rabljenega) vozila.  Obstaja več razlogov, zakaj ljudje izberejo uvoz vozila, vključno z željo po specifičnem modelu, nižjimi cenami ali večjo izbiro vozil na tujem trgu.

Uvoz vozil omogoča kupcem dostop do avtomobilov, ki morda niso na voljo na domačem trgu, ali pa so na tujem trgu cenejši zaradi različnih ekonomskih pogojev. Poleg tega lahko stranke izkoristijo različne možnosti prilagoditev in konfiguracije vozil glede na svoje želje.

Uvoz vozil je smiseln korak za tiste, ki iščejo določen avtomobil, želijo izkoristiti konkurenčne cene na tujih trgih ali želijo pridobiti vozilo s posebnimi specifikacijami.

Razumevanje postopka uvoza in sodelovanje s strokovnjaki, pa b vašo izkušnjo naredilo enostavno in prijetno.

Kje naj začnem postopek uvoza in kako poteka?

Proces uvoza vozila iz tujine je pri nas zelo enostaven in transparenten. Pod odgovori na najpogostejša vprašanja se nahaja obrazec, v katerem specificirate kakšno vozilo želite. Če ste vozilo že našli na katerem izmed spletnih portalov, kot na primer Mobile.de ali Autoscout, nam preprosto prilepite povezavo do vozila. Če vozilanimate izbranega, nam ga v obrazcu čim natančneje opišite in poiskali ga bomo za vas. Ko oddate izpolnjen obrazec pričakujte klic in ponudbo v roku 24 ur. 

Uvoz vozila pri MAPOS d.o.o. je popolnoma varen in kar se da transparenten. Po oddanem obbrazcu bomo z vami stopili v kontakt in vas peljali skozi celoten proces uvoza. Kadarkoli nas lahko pokličete z dodatnimi vprašanji in po skušali vam bomo pomagati po najboljših močeh.

Ne. Z oddanim obrazcem se vaše delo in skrbi zaključijo in zadeve v roke prevzamejo naši strokovnjaki. Naša odgovornost je, da vozilo varno in v najkrajšem možnem času dostavimo na vaše dvorišče ali dogovorjeno lokacijo prevzema.

Uvoz po naročilu