mapos

Uvoz in prodaja rabljenih vozil

0
Vozil na zalogi

0
opravljenih uvozov
0
+
Let na trgu
0
%
zadovoljnih strank

Storitve

Prodaja rabljenih vozil

Pri MAPOS ponujamo izbiro kakovostnih in preverjenih rabljenih avtomobilov po konkurenčnih cenah. Preverite našo pestro ponudbo zdaj!


Preberi več

Uvoz iz tujine

Specializirani smo za uvoz rabljenih vozil iz tujine. Uvoz iz Nemčije, Francije, Švedske ali katerekoli druge evropske države. Ugodno, zanesljivo ter transparentno.


Preveri več

servisiranje vozil

Strokovni servis rabljenih vozil z vrhunsko tehnično ekipo. Nudimo kakovostne servisne storitve, da vaš avtomobil ostane v odličnem stanju. Oglejte si naše storitve zdaj!


Preveri več

Jure Posega
Jure Posega
2023-06-30
Zelo prijazno osebje.
Aleksander Angel (alexangel)
Aleksander Angel (alexangel)
2023-04-15
Lansko leto 7.4.2022 sem pri tej avtohiši Mapos Matjaž vzel avto Teslo model S P85, ker pa pred nakupom sem se posvetoval in pridobival vse informacije, moram povedati, da je prodajalec bil vse korekten z informacijami. Da se dobesedno vse zmeniti z prodajalcem. Avto je bil v odličnem stanju, povedal je, kaj je potrebno zamenjati in to seveda uredil. Avto sem vzel na Leasing, kar sem imel res dobre pogoje. Pred tem sem pa obrnil še 3 avto hiše, ki pa mi niso dali take pogoje, kot mi jih je dala avto hiša Mapos Matjaž. Brez te avtohiše, sedaj Tesle nebi vozil. Z Teslo sem pa zelo zadovoljen, saj moram povedat, da je tudi baterija v odličnem stanju.
Anton Hladnik
Anton Hladnik
2023-04-08
Vrhunska storitev!
Rok Zavrl
Rok Zavrl
2023-04-08
Super izbira za uvoz avtomobila po naročilu. Prodajalec se maksimalno potrudi za stranko. Najbolj pa cenim, da ne prikriva nobenih stvari in stranko seznani z vsemi informacijami. Priporočam

Uvoz vozila iz tujine

 Uvoz vozila je lahko zelo enostaven, če zaupate pravim, suposobljenim strokovnjakom.  Omogočamo Transparenten in ugoden uvoz vozila iz tujine. Pozabite na skrite stroške in nepotrebne zaplete – naša transparentnost je naša ključna prednost. Pustite vse skrbi. Poiščite vozilo in v obrazec prilepite povezavo, ali nam napišite kaj želite. Vozilo za vas poiščemo, uvozimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo. Naš strokovnja vas bo kontaktiral in vam poslal ponudbo v roku 24ur. 

Previous
Next